REALIZONI TË DREJTËN TUAJ TË PRONËS ME NDIHMË JURIDIKE TË KUALIFIKUAR.

Njerëzit na kontaktojnë Ne, kur kanë probleme ligjore me pronën e paluajtshme. 

Merr edhe ti vendimin e duhur.

Email

klodi@brankoelmazi.com
rezi@brankoelmazi.com
elton@brankoelmazi.com

Telefon

+355 69 20 91 000
+355 68 20 87 111
+355 69 95 49 485

Adresa

Bulevardi Gjergj Fishta
Kulla Nr. 5, Ap. 4

Rezervoni takimin tuaj:

Na shkruani dhe stafi ynë do t’ju kontaktojë shumë shpejt.

Kontaktoni me zyrën tonë: